Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Κυριακή 17/04 δρομολογείται η προβολή των Κ. Τζουμέρκων από επαγγελματίες και φορείς



ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΚΥΡΙΑΚΗ 17/04/2016, ΩΡΑ 11:30 πμ 


ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

  
Κ. ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΣΤΟ ΒΟΥΡΓΑΡΕΛΙ 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ, 


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 


ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 


ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ 


ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ


ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ





Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Που πήγε η παιδική χαρά Αθαμανίου μπαμπά;



Της Έλιας Στασινού

Αυτή την θλιβερή εικόνα αντίκρισαν τα Aθαμανιωτόπουλα όταν βγήκε ο ήλιος και τρέξανε χαρούμενα για την καθιερωμένη τους βόλτα στην παιδική χαρά Αθαμανίου. "Που πήγε η παιδική "χαλά" μπαμπά;" γκρίνιαξε το μικρούλι της παρέας και η καρδιά ολονών μας ράγισε!

Εδώ και 5 χρόνια χρόνια ζητούσαμε να φτιαχτεί, καθώς είχαν ξεχαρβαλωθεί τα παιχνίδια, αλλά το αίτημα μας δεν έβρισκε καμία ανταπόκριση. Πέρυσι το Σεπτέμβρη μάλιστα μαζέψαμε και υπογραφές από κατοίκους του χωριού. Η απάντηση ήταν οτι όταν εξασφαλιστούν τα κονδύλια θα δοθεί και πάλι για χρήση στους κατοίκους. Αντί αυτού πάραυτα ο δήμος προτίμησε να την εξαφανίσει εντελώς! Πάλι καλά που έμειναν και τα παγκάκια!

Είμαστε ένα χωριό στο οποίο λειτουργεί διθέσιο δημοτικό και νηπιαγωγείο με σχεδόν 30 μαθητές, για να μην αναφέρουμε και πόσα μωρά υπάρχουν στην περιοχή. Είναι ντροπή σε μία τέτοιο απομακρυσμένο τόπο να μην υπάρχει τουλάχιστον μία υποδομή για τα παιδιά μας, πόσο μάλλον όταν το χωριό γεμίζει από εκατοντάδες μικρούς επισκέπτες την περίοδο των γιορτών.