Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Μαθήματα κιθάρας, βιολιού & μπουζουκιού στο Βουργαρέλι



Από Οκτώβρη 2016 - Μάιο 2017 θα διεξαχθούν μαθήματα εγχόρδων μουσικών οργάνων από την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου στο χώρο του ΚΔΑΠ Κ. Τζουμέρκων στο Βουργαρέλι.

Η έναρξη μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 03 Οκτώβρη και κάθε Δευτέρα 15:00 - 17:00 θα λειτουργούν 3 μουσικά τμήματα βιολιού, κιθάρας και μπουζουκιού.

Οι εγγραφές ισχύουν μέχρι 03/10 και οι γονείς θα πρέπει να μεριμνήσουν για την απόκτηση του μουσικού οργάνου της αρεσκείας των παιδιών τους.

Πληροφορίες:

Βαγγέλης Τριάντος 6992783833 Διευθυντής ΚΔΑΠ Κ. Τζουμέρκων , 
Έλια Στασινού 6972427947 μέλος της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Κ. Τζουμέρκων



Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Οι Πηγές Κωστηλάτας αρωγός στο Κ.Υ Βουργαρελίου και στα Τζουμέρκα




Με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκε η διεύθυνση
του εργοστασίου εμφιαλώσεως φυσικού μεταλλικού νερού στα Θεοδώριανα "Πηγές Κωστηλάτας" στην έκκληση για ενίσχυση του Κ.Υ Βουργαρελίου σε υγειονομικό και ηλεκτρολογικό υλικό.

Η απόκριση ήταν άμεση και τα υλικά παραδόθηκαν στο Κέντρο Υγείας μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την ημερομηνία του αιτήματος  που υποβλήθηκε από την διευθύντρια του Κ.Υ κα Σαμπίνε Τσάκα.


Το νερό "Πηγές Κωστηλάτας" συντροφεύει επίσης κάθε χρόνο τις προσπάθειες που γίνονται στα Τζουμέρκα για την ανάδειξη του τόπου σε αγώνες ορεινού τρεξίματος όπως "Αθαμάνιος Διαδρομή", "Στη σκιά του Κριάκουρα", και ποδηλατικές διαδρομές όπως "Στα ίχνη του καπετάν Άρη", "Tzoumerka Bike Marathon".

Με την ευκαιρία αυτή αξίζει να σημειωθεί πως το νερό που αναβλύζει από τις πηγές Κωστηλάτας σε υψόμετρο 1450μ στα Τζουμέρκα είναι εξαιρετικής ποιότητας, εύπεπτο, ελαφρύ, μάλιστα έχει κατακτήσει για δεύτερη χρονιά τα τρία αστέρια του βραβείου Ανώτερης Γεύσης και Ποιότητας(iTQi) στις Βρυξέλλες και συγκαταλέγεται πλέον επίσημα στην ελίτ των Ευρωπαϊκών νερών. Εμείς οι Τζουμερκιώτες βέβαια το γνωρίζαμε πάντα και είμαστε περήφανοι για την εξέλιξη του.


Το εργοστάσιο ξεκίνησε να λειτουργεί το 2011 κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της κρίσης και παρολαυτά κατάφερε να εδραιωθεί με αργά αλλά σταθερά βήματα και να επεκταθεί ακόμα και στο εξωτερικό λόγω της ανώτερης ποιότητας του!


Σήμερα η εταιρεία απασχολεί πάνω από 25 άτομα σε εξαιρετικές συνθήκες εργασίας κατα δήλωση των εργαζομένων μιας και οι περισσότεροι είναι κάτοικοι της περιοχής και όπως φαίνεται από τη ανοδική πορεία της το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό!

της Έλιας Στασινού