Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Νέα επιτυχία με το τραγούδι "Θάλασσα" από την πολλά υποσχόμενη Αθαμανιώτισσα Ελένη Φώτη!Το «Θάλασσα» είναι ένα ατμοσφαιρικό ντουέτο που από το πρώτο του κιόλας άκουσμα μυρίζει καλοκαίρι! Οι στίχοι του, ανήκουν στον Ανδρέα Καμάμη και τον Μάριο Μαυριανό και η μουσική στον Μάριο.

Η Ελένη κατάγεται από το Αθαμάνιο Άρτας και είναι 19 ετών. Έχει κάνει σπουδές αρμονίας-αντίστιξης πιάνου και φωνητικής και αυτη την περίοδο σπουδάζει στο τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας στο Ι.Ε.Κ ΑΚΜΗ με εξειδίκευση στο τομέα του ραδιοφώνου. Την είχαμε γνωρίσει όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Καλοκαιρινέ Έρωτα» με την συμμετοχή του WhyMe το οποίο γνώρισε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο. Στην συνέχεια ακολούθησαν τα «Nice day», «Εμπάργκο», «Δεν είχα δύναμη» αλλά και συνεργασίες με τον Axtipito Mc, τον Spirus Miller και τον Mpoc.

Ο Μάριος Μαυριανός είναι 22 ετών. Ξεκίνησε από τα παιδικά του χρόνια παίζοντας κλασσική κιθάρα και μπουζούκι, αλλά και ως μέλος Φιλαρμονικής Μουσικής. Σπουδάζει Μουσικολογία στο ΤΕΙ Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής της Άρτας, έχει επίσης φοιτήσει στο İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuari στην Κωνσταντινούπολη και παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα μοντέρνου τραγουδιού, Βυζαντινής μουσικής και είναι κάτοχος ανώτερων μουσικών θεωρητικών πτυχίων (Αρμνονία, Αντίστιξη). Μερικά από τα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν είναι τα «Χωρίς εσένα τι θα κάνω», «Όσο κι αν πονέσω», «Τώρα κλαις» και «Θα έρχονται ώρες». 

Σύνδεσμος ανάρτησης στο YouTube: "Θάλασσα" Ελένη Φώτη - Μάριος ΜαυριανόςΣΤΙΧΟΙ
Είσαι για μένα το φεγγάρι ο ουρανός
Είμαι για σένα φάρος φωτεινός,
Στους δρόμους της αγάπης να σε οδηγεί
Ποτέ μην νιώσεις μόνη αγάπη μου εσυ
Για μένα είσαι το τέλος κι η αρχή
Η αγάπη αυτή ποτέ δεν θα χαθεί
Θα γίνω εγώ ποτάμι, νερό για να με πιείς,
Ότι θα φύγω, ποτέ να μη σκεφτείς
Θάλασσα η αγάπη μας πλημμύρισε απ’ το χάρτη
Μην ακούς για χωρισμούς, αυτά είναι απάτη
Θάλασσα η αγάπη μας, πλημμύρισε τα αστέρια
Δεν θα αντέξω να σε δω ποτέ σε άλλα χέρια
Σε άλλα χέρια...
Είσαι για μένα ένα στιχάκι ερωτικό
Σε τραγουδάω, σε ονειρεύομαι, σε ζω
Μπροστά στον έρωτα μας λύγισε ο βοριάς
Ξέρω για πάντα εσύ θα μ’ αγαπάς
Για μένα είσαι τραγούδι που ματώνω όταν το πω
Είσαι αίμα μου, είσαι δάκρυ, είσαι νερό
Βαθιά μέσα στα στήθια μου είσαι χτύπος της καρδιάς
Κι ο έρωτας μας σημείο αναφοράς
Θάλασσα η αγάπη μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου