Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Στη Σκιά του Κριάκουρα 5ος ορεινός αγώνας στα Θεοδώριανα




Τρέχω στα μυστικά των Τζουμέρκων είναι το σύνθημα με το οποίο προκηρύσσεται ο 5ος αγώνας ορεινού τρεξίματος με την ονομασία ΄΄ Στην σκιά του Κριάκουρα΄΄   την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 στα Θεοδώριανα Άρτας υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.
Ίδιος τόπος διεξαγωγής διαφορετικές όμως διαδρομές  ιδιαίτερης δυσκολίας χαράχτηκαν από την αρχή διασχίζοντας ελατοδάση, τρία ορμητικά ποτάμια και μονοπάτια ξεχασμένα από προηγούμενα χρόνια περνώντας από τους λασπόλακκους των αγριογούρουνων και την περιοχή της αρκούδας, μαζεύοντας τις δροσοσταλίδες  του καταρράκτη αναμνηστικό ζωής από την συμμετοχή σ΄αυτόν τον αγώνα.
Η Αδελφότητα Θεοδωριανιτών Άρτας προκηρύσσει τον 5ο αγώνα ορεινού τρεξίματος  με την ονομασία     ΄΄ Στην σκιά του Κριάκουρα΄΄  περιλαμβάνοντας για φέτος δύο διαδρομές: τις γνωστές πλέον των 10 χλμ και  21 χλμ. ιδιαίτερης δυσκολίας και ομορφιάς.
Τόπος διεξαγωγής: Θεοδώριανα Άρτας
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 19 Αυγούστου 2018
Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: πλατεία Θεοδωριάνων
Ώρα εκκίνησης:10:00 π.μ.
Η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε και φέτος να εντάξει στην διοργάνωση παιδικό ορεινό αγώνα περιπέτειας θέλοντας να μυήσει τα παιδιά του δημοτικού σε τέτοιες διοργανώσεις με την ονομασία η μαγεία της Πετρίτσας συνολικής απόστασης 750 μέτρων ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 και ώρα 6:00 μμ. Στον αγώνα δεν θα υπάρχουν νικητές μιας και όλα τα παιδιά θα παραλάβουν με τον τερματισμό τους μετάλλιο της διοργάνωσης και μπλουζάκι του αγώνα.
Περισσότερες λεπτομέρειες και ολόκληρη η προκήρυξη του αγώνα στο site της διοργάνωσης.
















Περισσότερες πληροφορίες http://www.kriakourasrace.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου