Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Τριήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα στο Καταφύγιο Μελισσουργών 17-19/08/18


Τα Τζουμέρκα η αλλιώς Αθαμανικά όρη είναι μια περιοχή με επιβλητική ομορφιά, ένα φυσικό τοπίο όπου συνυπάρχουν αρμονικά οι ορεινοί όγκοι, με την πλούσια βλάστηση και το υγρό στοιχείο. Η περιοχή των Τζουμέρκων βρίσκεται στο νότιο και ανατολικό τμήμα της περιφέρειας Ηπείρου και διοικητικά ανήκει μερικώς στον Νομό Ιωαννίνων και μερικώς στον Νομό Άρτας.

Αφεθείτε στην αγκαλιά των χρωμάτων και των αρωμάτων της φύσης, απολαύστε την ανατολή του ήλιου από τις κορυφές των Τζουμέρκων, χαρείτε την φιλοξενία των ζεστών ανθρώπων της Ηπειρώτικης υπαίθρου. Ζήστε μια διαφορετική εμπειρία σ’ ένα τόπο που δεν είναι τουριστικός προορισμός και παραμένει αυθεντικός και γραφικός!!!

Το πρόγραμμα έχει ως εξής!

Παρασκευή 17/8.Αναχώρηση απο Αθήνα στις 7,30 π.μ.Αφιξη στο καταφύγιο Μελισσουργών αργα το μεσημέρι και ξεκινάμε για την πρώτη μας κυκλικη πεζοπορία διάρκειας 2,5 ωρών με προορισμό των καταρράκτη Κεφαλόβρυσο υψους 350 μέτρων.

Επιστροφή στην βάση μας ,βραδυνό γεύμα και ξεκούραση !
Σάββατο 18/8.Εγερτήριο νωρίς νωρίς γιατί μετά το πλούσιο πρωινό ξεκινάμε για κορυφή των ΤΖΟΥΜΈΡΚΩΝ(εκπληξη!)Επιστροφή αργά το απόγευμα στο καταφύγιο βραδυνό γευμα και έαν είμαστε τυχεροί θα πιούμε το κρασάκι μας με ζωντανή μουσική !(τέτοιες βραδιές διοργανώνονται συχνα και τελευταία στιγμή στο καταφύγιο).

Κυριακή 19/8.Αφού πάρουμε το πρωινό μας αποχαιρετάμε το μαγικό αυτό μέρος και ξεκινάμε για να ανακαλύψουμε το σπήλαιο Πραμάντων!Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε χωριό της περιοχής για καφεδάκι και φαγητό θα επιστρεψουμε γεμάτοι εικόνες στην Αθήνα!

Το κόστος συμμετοχής είναι 130 ευρω και συμπλεριλαμβάνει την μεταφορα απο και προς Αθήνα,την διαμονη δύο βραδιές στο καταφύγιο,πλουσιο πρωινό και τους συνοδούς βουνού.
Οι θέσεις ειναι μόνο 20 για αυτό τον λόγο θα τηρηθεί σειρά πρωτεραιότητος.Τελευταία προθεσμία δήλωσης συμμετοχής ειναι η Τρίτη 10 Ιουλίου και η προκ/λη είναι 60 ευρω.


Ορειβατικό Καταφύγιο Μελισσουργών

Σημεία επιβίβασης 
Κτίριο ΦΙΞ-Φιλαδελφεια στη Renault- γέφυρα Καλυφτακη και Αλίαρτο


Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής

https://goo.gl/forms/rkLMpNXThiDeYZuE3



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου