Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Για 4η χρονιά βραβεύεται το νερό "Πηγές Κωστηλάτας" από τα Τζουμέρκα, τώρα και στην Αθήνα!


Για 4η συνεχή χρονιά στην κορυφή!
Τα εμφιαλωμένα νερά των Πηγών Κωστηλάτας από τα Τζουμέρκα, ξεχώρισαν και πάλι στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards) που διοργανώθηκαν, όπως κάθε χρόνο, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -International Taste & Quality Institute (iTQi)- με έδρα τις Βρυξέλλες.
Συγκεκριμένα, και για τέταρτη συνεχή χρονιά, αποκόμισαν την ανώτερη βαθμολογία, τα 3 χρυσά αστέρια!
Οι αξιολογήσεις αυτές έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς το Ινστιτούτο iTQi έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο και η διαδικασία αξιολόγησης διενεργείται από αναγνωρισμένους Ευρωπαίους γευσιγνώστες με εξειδικευμένη εμπειρία σε κάθε προϊοντική κατηγορία.
Οι νέες αυτές διακρίσεις υπογραμμίζουν ότι η ξεχωριστή ποιότητα του μοναδικού νερού #apotinpigi της περιοχής μας, συνδυάζεται με υπέροχη γεύση, που πιστοποιείται και από τους ειδικούς.
Το κορυφαίο νερό #Kostilata βρίσκεται σε επιλεγμένα σημεία της πρωτεύουσας. Θα το διακρίνετε από το ξεχωριστό ροζ καπάκι του και την κρυστάλλινη γεύση του! #pigeskostilatas #kostilataswater #qualitywater#pinkwater #athens

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου