Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ένα χριστουγεννιάτικο όνειρο στο ΚΔΑΠ Κ. Τζουμέρκων


Ονειρεμένα Χριστούγεννα πέρασαν και εφέτος οι μικροί κάτοικοι του δήμου Κ. Τζουμέρκων στο Κ.Δ.Α.Π στο Βουργαρέλι, με πολλές, πολλές δραστηριότητες κι εκπλήξεις για τα παιδιά.


Την Τετάρτη στις 23/12/15 το μεσημέρι μαζευτήκαμε όλοι στις αίθουσες του ΚΔΑΠ και κατασκευάσαμε χριστουγεννιάτικες γυάλες με χιόνι! Στη συνέχεια κατέφθασαν και τα ξωτικά του Άι βασίλη που μας μάγεψαν με τις ευφάνταστες ζωγραφιές προσώπου! Αφού ολοκληρώθηκαν οι κατασκευές και οι ζωγραφικές ακολούθησε παιδικό σινεμά στην αίθουσα προβολών του δήμου.




Πριν απο αυτό όμως, μία έκπληξη περίμενε τα παιδιά στην αυλή του ΚΔΑΠ! Ήταν η " Πινιάτα" που έχει γίνει αγαπημένο μας παιχνίδι κι ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Νάντια Κωσταβασίλη από το Αθαμάνιο για τη κατασκευή και δωρεά της και φέτος! Μία, δυό, τρεις κι έσπασε η "Πινιάτα" μοιράζοντας λαχταριστές καραμέλες σε όλα τα παιδάκια!



Η γιορτούλα τελείωσε με την άφιξη του Άι Βασίλη φυσικά, που δεν ήταν άλλος απο τον Βαγγέλη Τριάντο τον διευθυντή του ΚΔΑΠ. Έτσι τα παιδιά έφυγαν γεμάτα με δώρα, κατασκευές, ημερολόγια και πολύτιμες αναμνήσεις.


Στην γιορτή παρευρέθηκε ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Αργύρης Μπουζάνης, ο οποίος μίλησε στα παιδιά για την αξία των Χριστουγέννων και μοίρασε σοκολάτες, η Έλια Στασινού μέλος της κοινωφελούς και η Χαρά Βρατσίστα γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου Βουργαρελίου, οι οποίες βοήθησαν στη διοργάνωση. Ήταν άλλη μια όμορφη γιορτή, που ζέστανε τις καρδιές όλων μας κι έδωσε το διαχρονικό μήνυμα ελπίδας κι αισιοδοξίας για το μέλλον!


Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε και στο Ευγενίδειο ίδρυμα το oποίο μετά απο αίτημα μας ανταποκρίθηκε στη δωρεά βιβλίων "Άστρο των Χριστουγέννων" απο την ομώνυμη παράσταση που προβάλεται στο πλανητάριο του Ιδρύματος και τα οποία μοιράστηκαν στα σχολεία του δήμου μας σε όλους τους μαθητές.

Έλια Στασινού


1 σχόλιο: