Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Βουργαρέλι: Με θεατρικό και κάλαντα από την ορχήστρα του ΚΔΑΠ η χριστουγεννιάτικη γιορτή


Της Έλιας Στασινού

Με την θεατρική παράσταση "Το Άστρο της Βηθλεέμ" και κάλαντα από την ορχήστρα του ΚΔΑΠ Κ. Τζουμέρκων γιόρτασαν φέτος τα Χριστούγεννα τα παιδιά στα Τζουμέρκα.

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώθηκε από το ΚΔΑΠ Κ. Τζουμέρκων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου στο Βουργαρέλι το πρωί της Παρασκευής παραμονή Χριστουγέννων και σε αυτή παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Μαρίνος Γαρνέλης, η αντιδήμαρχος Λίτσα Καραγιάννη, ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης Αργύρης Μπουζάνης καθώς και  πολλοί δημότες οι οποίοι καταχειροκρότησαν τα παιδιά για την αξιόλογη προσπάθεια τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και το λόγο πήραν ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος της κοινωφελούς. Ο δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά και τόνισε πως τα χρήματα που ξοδεύτηκαν μπορεί να μην ήταν πολλά, καθώς είναι ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του Δήμου αλλά και της χώρας, παρόλα αυτά έγιναν εφικτά με τη βοήθεια εθελοντών τους οποίους και ευχαρίστησε.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Αργύρης Μπουζάνης δήλωσε πως βρίσκονται πάντα στο πλευρό των ευπαθών ομάδων κι ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους της "Βοήθειας στο Σπίτι" που δούλεψαν σκληρά τα Χριστούγεννα για να μοιραστούν τα τρόφιμα που μαζεύτηκαν από την φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου "Γκολ στη φτώχεια" του Α.Ο. Κ. Tζουμέρκων που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Παλαιοκάτουνου την Τετάρτη 21/12. Επίσης είπε πως τα παιδιά αποτελούν πάντα προτεραιότητα και δήλωσε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της μουσικής σχολής που λειτουργεί με τη συμβολή της κοινωφελούς στο Κ.Δ.Α.Π με τον καθηγητή μουσικής Κώστα Μπαλαούρα.

Ο διευθυντής του ΚΔΑΠ Βαγγέλης Τριάντος ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και ιδιαίτερα την κυρία Χρυσάνθη Σιμοπούλου η οποία επιμελήθηκε όλο το θεατρικό! Ομολογουμένως ήταν όλα υπέροχα και ανυπομονούμε να απολαύσουμε ξανά τα παιδιά σε επόμενη εκδήλωση!

 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου