Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

“‘Εφυγε” από τη ζωή ένας εκ των ιδρυτών του εργοστασίου «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο»




“Έφυγε” από τη ζωή ο αγαπητός Τζουμερκιώτης επιχειρηματίας Φώτης Παναγιώτου με καταγωγή από τα Θεοδώριανα Άρτας, σε ηλικία 62 ετών, μετά από μάχη με την επάρατη νόσο. Στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων ώρα 4:00 μμ θα τον αποχαιρετήσουν σήμερα οι αγαπημένοι του, η σύζυγος, οι δύο του γιοι, οι αδερφοί του Αποστόλης και Αλέκος Παναγιώτου με τις οικογένειες τους καθώς και πλήθος εργαζομένων και φίλων.

Είναι προφανές ότι η απουσία του θα μας κάνει να νιώσουμε φτωχότεροι από δω και πέρα στα Τζουμέρκα μιας και περνούσε αρκετό χρόνο στο αγαπημένο του χωριό ενισχύοντας και συμμετέχοντας σε δράσεις για την ανάπτυξη της περιοχής. 
Ο ίδιος μαζί με τον αδερφό του Κο Αποστόλη ίδρυσαν το 2011 το εργοστάσιο εμφιάλωσης του μεταλλικού νερού «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο» στο οποίο δουλεύουν πολλοί Τζουμερκιώτες και Αρτινοί.

Ο κος Φώτης αγαπούσε τόσο το προσωπικό, που βρήκε το κουράγιο να τους αποχαιρετήσει όλους στην κοπή πίτας της εταιρίας, η οποία είχε πραγματοποιηθεί την προηγούμενη εβδομάδα. Η θλίψη, ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, στους φίλους και εργαζόμενους, είναι μεγάλη διότι επρόκειτο για ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο που η μνήμη του θα μείνει για πολλά χρόνια ζωντανή στις καρδιές μας! Καλό παράδεισο!

Της Έλιας Στασινού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου