Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017

Κολοκυθόπιτα αλμυρογλυκιά


Της Έλιας Στασινού

Τώρα που μαζεύτηκαν οι κολοκύθες από τα μποστάνια ήρθε η ώρα για τρελά μαγειρέματα! Οι περισσότεροι τρώνε την κολοκυθόπιτα ή γλυκιά ή αλμυρή, εγώ προτείνω να την φάτε αλμυρογλυκιά και μέχρι σήμερα οι αντιδράσεις όποιων την δοκίμασαν ήταν ενθουσιώδεις.

ΣΥΝΤΑΓΗ για ένα μέτριο ταψί

Για την γέμιση
1 κιλό ψίχα κίτρινη κολοκύθα τριμμένη στο πολυμίξερ
200 γρ. ζάχαρη
Λίγο αλάτι
4 αυγά
200 γρ φέτα
Κανέλα
200 γρ ρύζι καρολίνα
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 φλυτζάνι φρέσκο γάλα
Σπιτικό φύλλο για πίτα

Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 C για 1 ώρα

Καλή σας όρεξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου