Της Έλιας Στασινού
Τώρα που μαζεύτηκαν οι κολοκύθες από τα μποστάνια ήρθε η ώρα για τρελά μαγειρέματα! Οι περισσότεροι τρώνε την κολοκυθόπιτα ή γλυκιά ή αλμυρή, εγώ προτείνω να την φάτε αλμυρογλυκιά και μέχρι σήμερα οι αντιδράσεις όποιων την δοκίμασαν ήταν ενθουσιώδεις.
ΣΥΝΤΑΓΗ για ένα μέτριο ταψί
Για την γέμιση
1 κιλό ψίχα κίτρινη κολοκύθα τριμμένη στο πολυμίξερ
200 γρ. ζάχαρη
Λίγο αλάτι
4 αυγά
200 γρ φέτα
Κανέλα
200 γρ ρύζι καρολίνα
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 φλυτζάνι φρέσκο γάλα
Σπιτικό φύλλο για πίτα
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 C για 1 ώρα
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου